Hírek

Szülészet-nőgyógyászat

Kedves Pácienseim! Ezúton értesítem Önöket, hogy  2015.január 01-től a XVI. Kerületi Rendelőintézetből nyugállományba vonultam.

http://www.helyihirek.hu/index.php?fp=cikk&id=8060&v=fooldal

Azon páciensek részére, akik továbbra is szeretnék, hogy gondozzam, kezeljem őket, rendelőnkben állok rendelkezésükre.  Kérem bejelentkezéskor hivatkozzanak erre a hírre!

Dr. Mensch Henrik

2015. január 2.

Fogászati rendelőnkben pácienseinknek már szájüregi rákszűrést is végzünk!

Szeretettel várjuk régi és új pácienseinket!

2014. november 15.

Fogászati rendelőnk új szolgáltatása: mostantól fogászati röntgen készítésére is lehetőségünk van!

2014. május 17.

Rendelőnkben 2012 óta teljes körű fogászati ellátás is zajlik, a rendelő felszereltsége folyamatosan fejlődik.

2013. január 20.

Megújultunk!

Ezúton értesítjük kedves régi és új pácienseinket, hogy honlapunk megújult.

2013. január 1.

Meghívó

A Mensch Medicin Centrum Északpesti Polyklinika (1155 Bp. Bulcsú u. 30., Tel.: 307-00-51) Kulturúlis és Egészségnapot rendez a Klinika fennállásának 10. évfordulója alkalmából, melyre szeretettel meghívjuk az érdeklődőket. Elsősorban kerületi lakosokra, egészségügyi dolgozókra számítunk, de minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A rendezvény keretében elsősorban a csontritkulás kérdése, megelőzése és karbantartása, valamint a bőr és járulékos részeinek gombás megbetegedéseit tárgyaljuk, vizsgálattal és kezelési tanácsadással egybekötve.

A kulturális program keretében Müller Péter író tart író-olvasó találkozót legújabb könyvének, a SZERETETKÖNYV-nek bemutatásával.

A rendezvény szponzora a Richter Gedeon gyógyszergyár.

A rendezvény dátuma: 2006. november 24. péntek

Program:

Majd:

A rendezvény alkalmából szerény vendéglátással is kedveskedünk a vendégeinknek. A rendezvény ezen szakaszát az érdeklődéstől függően 18 óráig tervezzük.

2006. november 08.

Kulturális- és Egészségnap a Klinikán

A Mensch Medicin Centrum Északpesti Polyklinika a közeljövőben 10 éves fennállásának megemlékezésére készül. Ezzel kapcsolatban egészségnapot és kulturális programot tervez.

Ennek keretében elsősorban a csontritkulás előfordulásáról, illetve a gombás bőrmegbetegedések előfordulásáról és terápiájáról lesz szó, illetve ezzel kapcsolatban vizsgálatokat is tervezünk.

A kulturális program keretében író-olvasó találkozót tervezünk, mely során hazánk egy neves írójának könyvbemutatóját is tervezzük. A rendezvény szponzora a Richter Gedeon Gyógyszergyár. Szeretettel várjuk elsősorban a kerület lakóit, illetve más kerületekből is szeretettel várunk vendégeket.

A rendezvénnyel kapcsolatban a rendezők szeretnék az érdeklődőket megvendégelni. Részletesebb tájékoztatót az elkövetkezőkben közlünk.

2006. október 16.